Fazer Aurora Beetaglukaani on Fazer Myllyn kaurapohjainen raaka-aine terveysvaikutteisten tuotteiden valmistamiseen. Se on luonnollinen ja helppo tapa lisätä kauran beetaglukaanin (liukoisen ravintokuidun) hyödyt monenlaisiin elintarvikkeisiin, juomiin sekä lisäravinteisiin.
Kauran erikoistuotteisiin lukeutuu myös Fazer Alku Kauraöljy, joka sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja ja runsaasti E-vitamiinia. Ruuanlaitossa muiden öljyjen tapaan hyödynnettävä kauraöljy on valmistettu sataprosenttisesti suomalaisesta kaurasta, ilman lisäaineita.
Fazer Myllyn leivänparanne sisältää Fazerin patentoimaa LOFO™ -nimistä entsyymiä, joka vähentää tehokkaasti fruktaanin määrää leivässä. Fazer LOFO™ on maailman ensimmäinen entsyymiratkaisu, jolla saadaan alhainen FODMAP-pitoisuus vehnä- ja ruisleivontaan.