Fazer Aurora Beetaglukaani on Fazer Myllyn kaurapohjainen raaka-aine tuotteiden ravitsemuksellisen sisällön rikastamiseen. Se on luonnollinen ja helppo tapa lisätä kauran beetaglukaanin (liukoisen ravintokuidun) hyödyt monenlaisiin elintarvikkeisiin, juomiin sekä lisäravinteisiin.
Kauran erikoistuotteisiin lukeutuu myös Fazer Aurora Kauraöljy, joka sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia. Tämä erinomainen luonnonkosmetiikan raaka-aine on valmistettu hellävaraisesti suomalaisesta kaurasta ympäristöystävällisellä hiilidioksidiuutolla. Fazer valmistaa myös kauraöljyä elintarvikekäyttöön Fazer Alku -brändin alla.
Fazer Myllyllä on maailmanluokan osaaminen leivänparanneteknologiassa. Yksi viimeisimmistä Fazerin innovaatioista sisältää Fazerin patentoimaa LOFO™ -nimistä entsyymiä, joka vähentää tehokkaasti fruktaanin määrää leivässä. Fazer LOFO™ on maailman ensimmäinen entsyymiratkaisu, jolla saadaan alhainen FODMAP-pitoisuus vehnä- ja ruisleivontaan.